PENTUJA

kasvatit_pentukuva

Pennut syntyvät keskelle normaalia perhe-elämää. Pidämme niistä huolta yksilöllisesti ja aloitamme kasvatuksen vaiheittain niiden syntymän jälkeen. Pentumme tottuvat säännölliseen elämänrytmiin, eli tietävät miten perhe-elämän rutiinit toteutuvat, siksi niiden onkin helppo siirtyä myöhemmin uuteen kotiin.

Seuraava pentue suunnitteilla vuodelle 2023!

Kiinnostuitko vehnäpennuista? Ole ystävällinen ja ota yhteyttä muscarosan(at)gmail.com tai gsm 040-8463490. Katsotaan yhdessä onko vehnäterrieri teille sopiva perheenjäsen!

Toivon löytäväni pennuille mukavat, rakastavat ja yhteistyökykyiset kodit. Pentue on tarkkaan harkittu ja käyttämäni koirat ovat terveystutkittuja ja kaikin puolin terveiksi todettuja.Pennut kasvavat meillä kotona ja haluammekin tarjota niille mahdollisimman hyvän alustan tullakseen kivoiksi ja sosiaalisiksi koiriksi. Kun pentu muuttaa omaan kotiin, se on aina rekisteröity ja eläinlääkärin tarkastama, mikrosirutettu, madotettu kolmeen kertaan, pesty sekä trimmattu. Liitän myös kasvattini omistajat Kerry- ja vehnäterrierikerho ry:een ja maksan ensimmäisen vuoden jäsenmaksun.

pennut